Creare site complex rezidential

Design site firma de constructii

 
PARK GIROC
creare site complex rezidential
Creare site complex rezidential

www.parkgiroc.ro

Viziteaza site-ul

Royalty a realizat site-ul de prezentare pentru complexul rezidential ParkGiroc situat la 5 minute de Timisoara, intr-o zona in plina dezvoltare cu multe spatii verzi, ce ofera nenumarate modalitati de petrecere a timpului liber in natura, departe de agitatia urbana.


Pagina web are un design modern, fluid si permite selectarea apartamentelor din cadrul unei harti interactive. Pentru a ajunge cat mai rapid la informatia dorita, apartamentele se pot filtra in functie de multiple criterii. 


Site-ul web dedicat complexului rezidential contine informatii suplimentare despre locatie, dotari si facilitati, plan proiect, stadiu lucrari, galerii foto etc.


Website-ul de prezentare clasa business contine si un formular ce permite clientilor sa programeze o intalnire cu un agent imobiliar in cadrul complexului rezidential.
 

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC