Creare site Opera Nationala Romana Timisoara

realizare aplicatie de rezervare online

 
Opera Nationala Romana Timisoara
creare site si aplicatie de rezervare bilete
Creare site Opera Nationala Romana Timisoara

www.ort.ro

Viziteaza site-ul

Odata cu alegerea orasului nostru ca si Capitala Europeana Culturala 2021, intreaga atentie a publicului se indreapta catre unitatile de cultura. Cea mai reprezentativa este Opera Romana Timisoara. Unitate cu o indelunga istorie, care a fost alaturi de timisoreni in toate momentele cheie.

Firma noastra are onoarea de a fi partener exclusiv al acesteia pentur toate proiectele de IT.

Astfel, am creat pentru partenerii nostri un nou site de prezentare, care permite expunerea spectacolelor care se pun in scena, a tuturor artistilor, prezentarea informatiilor de interes public.

Acest site de prezentare este completat de un sistem de rezervare online  care include o diagrama interactiva ce permite alegerea locului in sala si achizitionarea online a biletelor.

Clientii pot sa se logheze si sa isi vada oricand biletele, le pot descarca in format PDF sau pot solicita returul lor in termenul prevazut de regulament.

Royalty a creat si sistemul folosit in agentia de bilete care permite tiparirea pe o imprimanta termica a tutror biletelor vandute prin agentie. De asemenea, se genereaza in mod automat diverse rapoarte. Sistemul este gandit pe diverse nivele de acces si permite monitorizarea actiunilor tuturor administratorilor si utilizatorilor.

Verificarea biletelor vandute online se face cu ajutorul unor scannere de mana ce folosesc o aplicatie Windows Mobile care ajuta utilizatorul sa vada intr-o secunda daca biletul este valid sau daca a mai fost folosit. Astfel se elimina orice tentativa de frauda.

Ca si completare a acestui sistem, Opera ofera un API de interconectare partenerilor care doresc sa vanda biletele sale, oferind informatii legate de pret, disponibilitate etc.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Design site mall
Realizare site de prezentare oficial pentru Iulius Town Timisoara. Design site shopping center, creare site mall and business center. ...
Realizare program de transport
Realizare site oficial de prezentare si program de gestiune pentru compania Transfer Castel - Brasov Official Tour. Pagina web permite achizitionarea...
design site hotel
Royalty va lansa site-ul de prezentare oficial pentru HOTEL DEL CORSO. Noul hotel de 4 stele se va deschide in Timisoara la inceputul anului 2019....
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2019
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara