Creare site agentie imobiliara

realizare program de gestiune

 
Corales
creare site agentie imobiliara
Creare site agentie imobiliara

www.corales.ro

Viziteaza site-ul

Agentia imobiliara Corales a fost infiintata in 2004 ca urmare a identificarii unei reale nevoi a pietei imobiliare din Timisoara de imbunatatire a serviciilor de consultanta in domeniu. In cei peste 8 ANI de activitate in domeniu agentia a castigat o pozitie de TOP in rezidentialul timisorean.

Agentia imobiliara a acordat increderea sa companiei noastre pentru :

- branding and identity  (redesign logo , creare design carti de vizita si foi cu antet, creare design semnatura pentru email, design bannere si machete publicitare, design mapa de prezentare etc.)
- creare website clasa business ce permite preluarea ofertelor imobiliare din site-ul imobiliare.ro prin intermediul unui API dedicat ce se apeleaza la interval de cateva minute.  Site-ul web dedicat agentiei imobiliare permite logarea clientilor si salvarea ofertelor preferate, adaugarea de notificari la reducerea pretului sau solicitarea de informatii in masa. De asemenea, portalul reprezinta si o cale de a adauga sau de a solicita o oferta. Sistemul contine atat o cautare avansata dupa multiple criterii cat si o cautare simpla , dupa ID-ul ofertelor. Criteriile de cautare sunt diferite in functie de fiecare tip de imobil si vin in sprijinul clientilor pentru a facilita alegerea ofertei potrivite. Afisarea ofertelor imobiliare se realizeaza in mod lista sau grid, utilizatorul putand selecta numarul de oferte per pagina si ordonarea in functie de data actualizarii si pret.


Pagina web realizata pentru Agentia Imobiliara Corales este una complexa si beneficiaza de un modul de administrare prin intermediul caruia:
- se pot gestiona toate informatiile continute in site (pagin interne, oferte imobiliare, noutati, clienti etc)
- se poate studia prin intermediul unor rapoarte grafice care este cererea de oferta pentru apartamente cu 2,3, 4 camere, pentru case/vile, terenuri, spatii comerciale etc. in functie de numarul de accesari.

 

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare program de transport
Realizare site oficial de prezentare si program de gestiune pentru compania Transfer Castel - Brasov Official Tour. Pagina web permite achizitionarea...
design site hotel
Royalty va lansa site-ul de prezentare oficial pentru HOTEL DEL CORSO. Noul hotel de 4 stele se va deschide in Timisoara la inceputul anului 2019....
Realizare website Kombat Shop
Royalty va lansa in curand noul magazin online Kombat Shop, reprezentantul oficial Joya Fight Gear in Romania. Solutia ecommerce personalizata va come...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2019
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara