Creare site universitati

realizare site web universitati

 
Universitatea Politehnica Timisoara
creare site universitati, web design site
Creare site universitati

www.upt.ro

Viziteaza site-ul

Putem afirma cu mandrie ca firma noastra a realizat website-ul pentru doua dintre cele mai prestigioase universitati din Romania. una dintre acestea este Universitatea "Politehnica" din Timisoara.

Cu o colaborare de peste 4 ani si numeroase proiecte dezvoltate impreuna, UPT a devenit un client foarte apropiat si intr-o continua dezvoltare.

Proiectele au diverse intrebuintari, de la site-uri de prezentare, creare web design pentru facultati si chiar programe de gestiune

Cel mai amplu proiect, insa, este site-ul universitatii. Acesta a trecut prin numeroase forme si a prezentat diverse functii. Varianta prezenta contine foarte multe informatii legate de universitate si de activitatile desfasurate in cadrul sau. 

Procesul de creare site al unei universitati se desfasoara altfel decat cel legat de un site comercial. Totul trebuie sa fie conform cu cerintele nationale, sa contina informatii cat mai concrecte, insa sa si atraga prin continut si forma.

Modulul de administrare este structurat astfel incat un utilizator poate avea drepturi doar pe o zona, o entitate, sau chiar o singura pagina, sau poate avea drepturi supreme.

Site-ul universitatii contine microsite-uri pentru toate facultatile ce pot fi administrate individual, galerii foto si video, zone de discutii, calendar de evenimente si multe altele.

In curand va vom prezenta varianta BETA a site-ului Universitatii "Politehnica" din TImisoara

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare program de transport
Realizare site oficial de prezentare si program de gestiune pentru compania Transfer Castel - Brasov Official Tour. Pagina web permite achizitionarea...
design site hotel
Royalty va lansa site-ul de prezentare oficial pentru HOTEL DEL CORSO. Noul hotel de 4 stele se va deschide in Timisoara la inceputul anului 2019....
Realizare website Kombat Shop
Royalty va lansa in curand noul magazin online Kombat Shop, reprezentantul oficial Joya Fight Gear in Romania. Solutia ecommerce personalizata va come...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2019
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara