Design site web unic

Creare site de prezentare personalizat

 
Smile Clinic
design site de prezentare personalizat
Design site web unic

www.smileclinic.ro

Viziteaza site-ul

Smile Clinic ofera servicii de stomatologie, ortodontie, cosmetica dentara, implantologie,chirurgie, profilaxie si radiologie.

Clinica de stomatologie si ortodontie renumita in Timisoara are in dotare sase cabinete, trei sali de asteptare, radiologie, vestiare, birouri pentru medici, grupuri sanitare etc.

Site-ul de prezentare realizat pentru aceasta clinica este responsive (se adapteaza in functie de dispozitivul de pe care este accesat), are un design unic si este complet personalizat in functie de necesitatile clientului.

Pagina web prezinta clinica, serviciile, dotarile, preturile si echipa de medici. Aceasta contine si o sectiune de testimoniale in care sunt prezentate cele mai recente cazuri. Sectiunea de "Noutati" permite medicilor sa tina la curent clientii cu cele mai bune articole din domeniul stomatologiei, sa prezinte ultimele promotii/ evenimente. Galeriile foto-video de prezentare ofera informatii despre interiorul clinicii si despre calitatea serviciilor oferite.

Clientii pot contacta direct personalul de la receptie prin intermediul unui chat online sau pot completa un formular de contact.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare program de transport
Realizare site oficial de prezentare si program de gestiune pentru compania Transfer Castel - Brasov Official Tour. Pagina web permite achizitionarea...
design site hotel
Royalty va lansa site-ul de prezentare oficial pentru HOTEL DEL CORSO. Noul hotel de 4 stele se va deschide in Timisoara la inceputul anului 2019....
Realizare website Kombat Shop
Royalty va lansa in curand noul magazin online Kombat Shop, reprezentantul oficial Joya Fight Gear in Romania. Solutia ecommerce personalizata va come...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2019
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara