Dezvoltare magazin de haine

Creare magazin online confectii de dama

 
Fany Lux
dezvoltare magazin online de haine
Dezvoltare magazin de haine

www.fanylux.ro

Viziteaza site-ul

Dezvoltare magazin online pentru producatorul de confectii dama Fany Lux din Timisoara. Design magazin online de haine si articole vestimentare de dama. Design magazin de haine pentru femei.

Brandul Fany Lux detine magazine de prezentare in TIMISOARA - BUCURESTI - PITESTI - ARAD - SIBIU - ORADEA - DROBETA-TURNU SEVERIN. In mediul online si-a facut simtita prezenta odata cu lansarea magazinului online profesionist dezvoltat de firma noastra.

Solutia ecommerce realizata de Royalty Webdesign este personalizata 100% pentru acest client si este programata de la zero, la fel ca si restul proiectelor concepute de noi. Website-ul permite clientilor sa realizeze un cont pe site si sa adauge in cos produse in functie de disponibilitatea pe stoc (marime/culoare). Acestia pot selectiona produse din diverse colectii, oferte, lichidari de stoc, produse noi etc. Hainele se pot sorta si filtra dupa diverse criterii pentru a facilita cautarea in cadrul miilor de produse.

Pagina web contine si o sectiune "Catalog" ce permite rasfoirea variantei online a catalogului tiparit. Ca si majoritatea eshop-urilor dezvoltate de noi si acesta contine informatii referitoare la : magazine de prezentare, suport clienti, noutati, contact, newsletter etc.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC