eshop materiale promotionale

creare magazin online

 
EDEPRINT
design eshop cu materiale publicitare configurabile
eshop materiale promotionale

www.edeprint.ro

Viziteaza site-ul

Compania Edeprint produce toată gama de materiale publicitare pentru expunere outdoor și indoor, de dimensiuni foarte mari, cu tehnologii proprii de inscipționare și personalizare. Cu ajutorul imprimantelor industriale din dotarea liniei de producție precum și a personalului calificat compania poate livra orice tip de material publicitar outdoor și indoor.
 
Magazinul online profesional realizat de Royalty pentru tipografia digitala  Edeprint permite clientilor sa configureze materialele publicitare pe care doresc sa le achizitioneze in functie de propriile necesitati. Acestia pot urca in platforma grafica necesara apoi pot finaliza si achita comanda. In cazul in care clientul nu dispune de grafica, i se pune le dispozitie o lista de parteneri recomandati in functie de judetul in care se afla acesta.

Platforma ecommerce contine si produse standard, ce se pot achizitiona fara a fi necesara o configurare a acestora de catre client.

Pagina web afiseaza informatii despre companie,serviciile oferite, portofoliu clienti, suport clienti, blog si contact.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC