Luxury hotel website design

boutique hotel website design

 
Hotel Del Corso ****
luxury hotel website design
Luxury hotel website design

www.hoteldelcorso.ro

Viziteaza site-ul

Royalty a realizat site-ul de prezentare oficial pentru Hotel Del Corso ****  Timisoara. Luxury hotel website design, boutique hotel website design.
 

Hotelul de 4 stele,situat la 5 minute de centrul Timisoarei, este o cladire cu un design aparte, construita in stilul modern contemporan. Acest boutique hotel dispune de 39 de camere cu dotari superioare, un restaurant cu specific argentinian si o sala de conferinte.

Site-ul de prezentare realizat pentru acest hotel de lux din Timisoara este unul modern si elegant. Cu un design minimalist, responsive , pagina web prezinta informatii despre facilitati, servicii, camere, restaurant si sala de conferinte. Acesta contine si o sectiune de blog precum si un modul de rezervare conectat cu platforma Booking.com.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Creare site Arena Mall , Bacau
Royalty va lansa in curand noul site de prezentare pentru Arena Mall din Bacau. ...
Creare site restaurant KAI
Royalty va lansa in curand site-ul de prezentare pentru restaurantul KAI din Iulius Mall Timisoara. KAI este primul restaurant si lounge unde puteti ...
Dezoltare site Iulius Mall
Dupa lansarea cu succes a site-ului Iulius Town Timisoara, Royalty lanseaza site-urile de prezentare pentru Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi si Iuli...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2024
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara
ANPC