Realizare pagini web gradinite

Creare site gradinite private

 
Gradinita lui Goghita
creare site gradinita, design web profesional
Realizare pagini web gradinite

www.gradinitaluigoghita.ro

Viziteaza site-ul

Firma noastra a realizat site-ul pentru o noua gradinita din Timisoara, Gradinita lui Goghita, o gradinita particulara localizata in zona Braytim. 
Colaborarea a inceput prin prezentarea unui design de website unic, personalizat in totalitate, ce corespunde atat cu ideea de logo cat si cu aspectul general al gradinitei.

Dupa aprobarea variantei grafice si efectuarea micilor modificari solicitate, s-a trecut la realizarea modulului de administrare, din nou in urma discutiilor avute cu clientii. Acest modul permite modificarea tuturor informatiilor, noutati, evenimente, galerii foto, pagini.

O inovatie in randul gradinitelor private din Timisoara o reprezinta posibilitatea de a urmari online activitatea copiilor dumneavoastra, insa numai cu acordul celor ce conduc gradinita, si cu un contract ferm pentru a evita incomodarea in orice fel a altor parinti sau copii.

Modulul de newsletter permite abonarea la informatiile curente ce pot aduce reduceri,oferte sau alte pachete promotionale.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Website de comenzi online pentru restaurante
Realizare site de rezervari online pentru restaurante. Dezvoltare website personalizat de comenzi online pentru restaurante. Creare sistem complex d...
Site de prezentare vehicule electrice
Realizare site de prezentare pentru o noua categorie de vehicule electrice. Design site de prezentare atv-uri electrice. Turism ecologic...
Program de rezervari terase
Realizam programe de rezervari online pentru terase si restaurante. Cu o experienta de 11 ani in domeniul software, Royalty dezvolta aplicatii web com...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2021
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara