Realizare pagini web gradinite

Creare site gradinite private

 
Gradinita lui Goghita
creare site gradinita, design web profesional
Realizare pagini web gradinite

www.gradinitaluigoghita.ro

Viziteaza site-ul

Firma noastra a realizat site-ul pentru o noua gradinita din Timisoara, Gradinita lui Goghita, o gradinita particulara localizata in zona Braytim. 
Colaborarea a inceput prin prezentarea unui design de website unic, personalizat in totalitate, ce corespunde atat cu ideea de logo cat si cu aspectul general al gradinitei.

Dupa aprobarea variantei grafice si efectuarea micilor modificari solicitate, s-a trecut la realizarea modulului de administrare, din nou in urma discutiilor avute cu clientii. Acest modul permite modificarea tuturor informatiilor, noutati, evenimente, galerii foto, pagini.

O inovatie in randul gradinitelor private din Timisoara o reprezinta posibilitatea de a urmari online activitatea copiilor dumneavoastra, insa numai cu acordul celor ce conduc gradinita, si cu un contract ferm pentru a evita incomodarea in orice fel a altor parinti sau copii.

Modulul de newsletter permite abonarea la informatiile curente ce pot aduce reduceri,oferte sau alte pachete promotionale.

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Realizare program de transport
Realizare site oficial de prezentare si program de gestiune pentru compania Transfer Castel - Brasov Official Tour. Pagina web permite achizitionarea...
design site hotel
Royalty va lansa site-ul de prezentare oficial pentru HOTEL DEL CORSO. Noul hotel de 4 stele se va deschide in Timisoara la inceputul anului 2019....
Realizare website Kombat Shop
Royalty va lansa in curand noul magazin online Kombat Shop, reprezentantul oficial Joya Fight Gear in Romania. Solutia ecommerce personalizata va come...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2019
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara