Realizare site rezervari bilete evenimente

creare platforma rezervari bilete online

 
Aplicatie web complexa de rezervari bilete evenimente
creare platforma rezervari bilete online
Realizare site rezervari bilete evenimente

www.vienna-concert.com

Viziteaza site-ul

Royalty Webdesign realizeaza site-uri web , ce permit cumpararea de bilete online pentru evenimente, si aplicatii web complexe pentru gestiunea biletelor vandute, a clientilor si a incasarilor.

Site-urile web dedicate salilor de evenimente sau operelor/teatrelor  permit expunerea spectacolelor care se pun in scena, a tuturor artistilor, prezentarea informatiilor de interes public (descriere sali, locallizare pe harta, date de contact etc).

Sistemele informatice permit achizitionarea biletelor online cu ajutorul cardului si contin filtre de cautare avansata. Sistemele de rezervare online  pot avea diverse niveluri de complexitate si includ o diagrama interactiva ce permite alegerea locului in sala si achizitionarea online a biletelor in functie de multiple categorii de pret.

Platforma permite plata online prin intermediul unuia dintre cei mai siguri procesatori de card, riscurile fiind minime. Dupa efectuarea platii, clientii primesc voucherele pentru spectacolele comandate, ce le permit intrarea in sala la data evenimentului.

Clientii pot sa se logheze si sa isi vada oricand biletele, le pot descarca in format PDF sau pot solicita returul lor in termenul prevazut de regulament.

Platforma de rezervari bilete contine si o sectiune pentru gestionarea platilor, biletelor si a voucherelor.

Mai jos se afla o lista a celor mai importante proiecte realizate:

 

 

Bookmark and Share
Blog/Ultimele noutati
Website de comenzi online pentru restaurante
Realizare site de rezervari online pentru restaurante. Dezvoltare website personalizat de comenzi online pentru restaurante. Creare sistem complex d...
Site de prezentare vehicule electrice
Realizare site de prezentare pentru o noua categorie de vehicule electrice. Design site de prezentare atv-uri electrice. Turism ecologic...
Program de rezervari terase
Realizam programe de rezervari online pentru terase si restaurante. Cu o experienta de 11 ani in domeniul software, Royalty dezvolta aplicatii web com...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2021
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara