Software development

programe de gestiune

 

Web design

creare site, web design site

Web design, creare design web unic, realizare website profesional complet personalizat

Software development

Business software development

Custom software development, business software development.Program de gestiune la comanda.

Branding & Identity

design logo, identitate firma

Branding and identity . Servicii de branding, design logo, creare identitate firma.
Custom software development
programe de gestiune la comanda, management software

Royalty Webdesign din Timisoara,Romania realizeaza solutii software complete la comanda, programe de gestiune contabila , gestiune a stocurilor, program de gestiune pentru restaurante, hoteluri si magazine corelatate cu casele de marcat, aplicatii software orientate dupa cerintele clientilor.

 

Baze de date , Acces internet

Programele de gestiune si aplicatiile software complexe realizate de catre firma noastra utilizeaza baze de date si pot fi accesate pe internet de pe un numar nelimitat de statii de lucru, de catre un numar nelimitat de utilizatori.
Scopul programelor de gestiune este de a creste eficienta agentilor economici si a contabililor, prin usurinta in utilizare si rapiditatea obtinerii informatiilor.

 

Program de gestiune

Un program de gestiune afiseaza diverse rapoarte grafice cu posibilitate de exportare in formate .doc, .pdf, .xls etc , poate fi corelat la casele de marcat si la ecranele touchscreen, poate fi adaptat pentru reselleri si permite tiparirea automata a NIR-urilor , facturilor , chitantelor , rapoartelor, biletor , tichetelor de calatorie etc. Firma noastra realizeaza software de gestiune la comanda, soft de gestiune a clientilor, a furnizorilor, a documentelor financiare si a productiei.

Software developement design

Interfata unui program de gestiune este prietenoasa, usor de utilizat si este adaptata 100% la cerintele clientului. Soft-ul este realizat in PHP, Ajax,Java si MySql si permite introducerea si consultarea datelor de la distanta, prin internet. Acest lucru avantajeaza firmele ce detin mai multe sedii in locatii diferite. Programul de gestiune permite afisarea situatiei financiare, a stocurilor , a comenzilor, a facturilor emise etc in timp real si poate prelucra date primite de la cititoarele de coduri de bare,de la casele de marcat , de la telefoanele mobile sau de la ecranele cu touchscreen.

 

Blog/Ultimele noutati
Realizare program de transport
Realizare site oficial de prezentare si program de gestiune pentru compania Transfer Castel - Brasov Official Tour. Pagina web permite achizitionarea...
design site hotel
Royalty va lansa site-ul de prezentare oficial pentru HOTEL DEL CORSO. Noul hotel de 4 stele se va deschide in Timisoara la inceputul anului 2019....
Realizare website Kombat Shop
Royalty va lansa in curand noul magazin online Kombat Shop, reprezentantul oficial Joya Fight Gear in Romania. Solutia ecommerce personalizata va come...
Royalty Webdesign Srl
RO25199899
J35/452/2009
Timisoara, Romania
TELEFON:
(+40) 727.00.55.21
(+40) 727.31.30.51
E-MAIL:
contact@royalty.ro
Servicii profesionale
© Copyright 2019
Royalty Webdesign Timisoara
Firma web design Timisoara